Sponsorer & förmåner

Porsche Club Sverige har ett sponsorprogram som bygger på ett ömsesidigt samarbete mellan klubben och sponsorföretaget.Det ska vara till nytta för båda parter.

Klubben vill samarbeta med företag som ger ekonomisk ersättning och/eller ger klubbens medlemmar ett förmånligt erbjudande. Det kan ske genom att klubbens medlemmar får rabatter vid köp av produkter eller tjänster från företaget. Vi uppskattar också om våra sponsorer bjuder in klubbens medlemmar till produktpresentationer, garageträffar e t c där medlemmarna får veta mer om företagets produkter eller tjänster.

Vad kan vi erbjuda sponsorerna?

Företag som stödjer klubbens verksamhet får annonsera i tidningarna Porscheägaren, Porsche Forum samt i klubbens Medlemsmatrikel. Dessutom presenteras företaget med sin logo och på klubbens hemsida.

Uppdelning i 3 kategorier

Vi delar upp våra sponsorer i tre kategorier; Guldsponsorer, Silversponsorer och Bronssponsorer. Det som skiljer de olika kategorierna åt är storleken på den ekonomiska ersättningen, antalet annonser i klubbens tidningar. Om du vill komma i kontakt med klubben för att få veta mer om vårt sponsorprogram så kan du skicka epost till klubbens sponsorkommitté via adressen sponsor [at] porsche [dot] nu

Huvudsponsor

Porsche Sverige som är klubbens huvudsponsor är ett dotterbolag till Svenska Volkswagen AB och ansvarar för import, distribution och marknadsföring av Porsche i Sverige.

Guldsponsorer

Den välkända däcktillverkaren Michelin samt OCL Brorssons,  Porsche Center StockholmPorsche Center Göteborg, Porsche Center BoråsPorsche Center Jönköping och Porsche Service Center Linköping

Michelin hjälper oss välja däck till våra bilar genom följande länk: https://www.michelin.se/auto/tillverkare/porsche

Silversponsorer

Porsche Center Umeå

Porsche Center Malmö

Porsche Center Helsingborg

 

Bronssponsorer

Porsche Service Center Haninge

Skanstulls Däck

House of Paint

Meguiars

MrCap

A2 Plåt och Lack AB