Kontaktuppgifter

Det finns många sätt och kanaler att komma i kontakt med olika funktionärer inom Porsche Club Sverige. Totalt finns över 100 personer som man som medlem kan vilja kontakta.

Till höger under Kontaktlista hittar du de viktigaste kontaktvägarna till nyckelpersoner inom Porsche Club Sverige.

Adress och telefon

 

Porsche Club Sverige
c/o Catarina Bergman

Dösvägen 73
246 33 Löddeköpinge

Telefon: 0771-911 911
E-post: info [at] porsche [dot] nu

Sekretariat

Klubbens sekretariat tar hand om huvuddelen av de frågor som kommer till klubben. När du vill kontakta sekretariatet så kan du göra via klubbens telefon 0771-911 911 (Peter Runhagen) eller via e-post på adressen info [at] porsche [dot] nu (Catarina Bergman).

Frågor om medlemskap och medlemsavgifter

När du har frågor om ett medlemskap och hur mycket det kostar att bli medlem i Porsche Club Sverige så kan du ringa till vårt sekretariat. Innan du ringer bör du titta på informationen om medlemsavgifterna som du hittar på hemsidan.

Borttappat medlemskort

Medlemmar som tappat bort eller blivit bestulna på sitt medlemskort och vill beställa ett nytt kan göra det genom att skicka e-post till adressen medlemskort [at] porsche [dot] nu. För att underlätta för oss vill vi att du skriver ditt namn, medlemsnummer och postadress i brevet. Brevet skickas omedelbart till de personer inom klubben som ansvarar för göra medlemskort och skicka ut dem.

Ändra adress, telefon, e-post etc

Om du vill ändra din adress, telefonnummer eller e-postadress i klubbens medlemsregister så behöver du bara ändra i din profil. Du hittar den längst upp till höger på sidan i form av ditt namn. Klicka på namnet och därefter "Medlemskap" så får du upp valet "Redigera din profil" där din profil finns och du kan där ändra dina uppgifter.

Regionombud i landets 7 regioner

För att komma i kontakt med klubbens regionombud i din egen region kan du använda den e-postadresser som finns  under rubriken regioner/köraktiviteter.

Du kan naturligtvis skicka e-post till ett bestämt regionombud genom att även då gå till rubriken regioner/köraktiviteter och klicka på det ombud du vill kontakta.

Frågor och synpunkter på Club Shopen

Har du frågor på de produkter som finns i Club Shopen eller saknar något i sortimentet? Kontakta oss genom att skicka e-post till adressen clubshop [at] porsche [dot] nu. Brevet kommer att skickas till de funktionärer som ansvarar för Club Shopen.

Synpunkter och förbättringsförslag på hemsidan

När du vill framföra dina synpunkter  eller har förslag på saker vi kan förbättra skall du skicka dem med e-post till adressen webmaster [at] porsche [dot] nu.